Miért változnak a díjak?

Cégünk legfőbb célja, hogy hozzáértő szakemberekkel, megfelelő eszközökkel, gyors ügyfélkiszolgálással, megbízható, minőségi internet szolgáltatást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.

Mindenki tudja, hogy az infláció természetes része a gazdaságnak és hatással van mind a vállalkozásokra, mind a lakosságra.

Az elmúlt időszakban az infláció mértéke drasztikusan növekedett, ami számunkra is többletköltségeket jelent. Ezek a költségek magukban foglalják az üzemeltetési kiadásokat, az infrastruktúra karbantartását és fejlesztését, valamint az anyagok és szolgáltatások árának emelkedését.

Eddig nem érvényesítettük díjainkban az infláció hatását és vállaltuk a folyamatosan növekvő üzemeltetési költségeket és a megemelkedett energia árakat.

Hosszú mérlegelést követően úgy döntöttünk, hogy az előfizetési díjakat maximum az infláció mértékével (14,5%)korrigáljuk, hogy továbbra is a megszokott magas színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani előfizetőink számára.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben rendeződnek a világ jelenlegi azon válságai, amelyek generálják ezt a soha nem látott árváltozást. 

A változások a következő számlázási ciklustól – havi számlázás esetében 2023.október 1-től, féléves számla esetében a díjjal rendezett időszakot követően lépnek életbe.

További részletek itt: Dokumentumtár / Általános szerződési feltételek 

Hasznos cikkek: 

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
– Mit érdemes tudni az inflációkövető díjkorrekcióról?
leet.hu (Gaming magazin)
Ezért emelhet árat gond nélkül a Telekom, a Yettel, a Vodafone és a Digi

Természetesen, ha bármilyen kérdésed van, készséggel állunk rendelkezésedre.

Maradj velünk, és tapasztald meg a különbséget!

Ügyfélszolgálat

+36 80 220 001

(ingyenesen hívható)

Címünk: 6500 Baja, Arany j. u. 2.

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00 – 16:00

Kedd 8:00 – 16:00

Szerda 8:00 – 16:00

Csütörtök 8:00 – 16:00

Péntek 8:00 – 16:00

Szombat: zárva 

Vasárnap: zárva

Hívj minket bátran ügyfélszolgálati időben, mi felvesszük a telefont, segítünk mindenben, amiben tudunk. Legyen szó egy egyszerűnek tűnő kérdésről, szolgáltatásmegrendelésről, egyéb segítségről, mindig a rendelkezésedre állunk.

Kollégáink kedvesek, közvetlenek, tudják a megoldást, és Neked is világosan elmondják.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Csomag neve

csomag megrendelése