Rólunk

Köszöntő

Örülünk, hogy szeretnél bennünket jobban megismerni, engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

Cégünk több mint egy évtizede áll bajaiak és a Baja környékiek szolgálatában. Amikor azt mondjuk, szolgálat, komolyan is gondoljuk: olyan területeken biztosítunk ügyfeleink számára gyors és stabil internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem megfelelő, esetleg el sem érhető.

Az ügyfél nálunk minden szempontból első: családias környezetben dolgozunk és így kommunikálunk veled is. Ha az ügyfélszolgálatot keresed, hús-vér embert találsz a vonal másik végén, aki mindent megtesz azért, hogy segítsen neked. A gyorsaság nálunk nemcsak az internetre jellemző, hanem az intézkedésre is. 

Legyen szó cégről, home office-ban dolgozó vállalkozóról, gamerről, bárkiről, akinek stabil szélessávra van szüksége, mindenkinek segítünk, mert ismerjük az optimális megoldást. Díjcsomagjaink kialakítása során azokra az érdeklődőkre is gondolunk, akiknek a stabil böngészés mellett döntő szempont a magas feltöltési sebesség. 
Kérésed esetén egyedi árajánlatot készítünk, jelezd bátran, ha honlapunkon valamiért nem találtad meg a megfelelő csomagot.

Próbáld ki te is az általunk kínált szupergyors internet csomagok egyikét kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül! Ha szükséged van rá, válassz mellé tv csomagjaink közül. Mindezt kedvező áron. Várjuk jelentkezésedet elérhetőségeink egyikén, hamarosan találkozunk!

Rólunk mondták

Az online tanulás alatt bármikor hívhattam őket, még a saját otthoni hálózatunk beállításában is segítettek. Sosem kell napokat várni a hibajavításra.

Schmidt Ágnes

Több telephelyünkön évek óta vesszük igénybe a szolgáltatásukat, ami mindig stabil és elérhető. Bármilyen problémával fordulhatunk a csapathoz, megtalálják a megoldást.

FitoHorm Kft. - www.fitohorm.hu

Gyorsak, segítőkészek, ha telefonon hívjuk őket, barátságosak, nem a kifogást keresik, hanem a megoldást. Szerelők nagyon értik a dolgukat, mindig profi munkát kapunk. Ilyen felhasználóbarát céggel még sosem volt dolgunk, 100 százalékban ajánljuk mindenkinek.

Ni-Pa-Gép Kft. / PN Klíma Kft. Baja - www.nipagep.hu

Éttermünkben és szállodánkban is elégedettek a vendégek az internetkapcsolattal, nekünk pedig nem okoz problémát a szállásfoglalás vagy a rendelések felvétele.

Hotel Elizabeth - www.hotelelizabeth.hu

Számítástechnikai eszközöket árulunk és javítunk, ezért fontos számunkra a gyors és stabil internetkapcsolat. A Macronettel megtaláltuk azt a szolgáltatót, ahol nem okoz nehézséget egy program letöltése, vagy akár egy rendelés feladása.

Megaram Kft. - www.megaram.hu

Két éve vagyok előfizetőjük, profi csapattal és kiváló szolgáltatással rendelkeznek.

Penta Elektrik Kft. - www.penta-elektrik.hu

Kérj ingyenes konzultációt

Csak add meg az adataidat és ügyfélszolgálatunk
a lehető legrövidebb időn belül visszahív.

Tutad?

Lakossági internetszolgáltásainkra most 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Csomag neve

csomag megrendelése