VoIP telefon

Egyszerűen, gyorsan, költséghatékonyan.

VoIP telefon

Egyszerűen, gyorsan, költséghatékonyan.

Gyorsnavigáció

Mi a VoIP?

A VoIP tech­no­ló­gia (Vo­i­ce Over In­ter­net Pro­to­col – In­ter­ne­tes hang­át­vi­tel) a be­széd­han­got, és a fax ada­to­kat IP cso­ma­gok formá­já­ban továb­bít­hat­ja az in­ter­ne­ten ke­resz­tül.

Kinek ajánljuk?

Cégeknek,

akik több telephelyen, irodában rendelkeznek internet vagy intranet összeköttetéssel, úgy ezen a kapcsolaton keresztül akár telefonálhat, vagy faxot küldhet anélkül, hogy igénybe venné egy telefonszolgáltató vezetékes hálózatát! 

Magánszemélyeknek,

akik minimális kimenő hívást indítanak vezetékes telefonról, viszont szeretnének egy biztos otthoni elérhetőséget, akár idős családtagjuk vagy gyermekeik elérése miatt.

Miért éri meg?

A Voip-technológia lényege, hogy a meglévő adatkapcsolat vonalain keresztül ugyanúgy telefonálhat, mint eddig, a különbség csupán annyi, hogy ezen túl egy távoli telephelyen lévő telefonkészülék ugyanolyan mellékként lesz hívható, mint kollégája a szomszéd szobában.

A VoIP telefonáláshoz szükséges egy VoIP szolgáltatás, egy Voip eszköz és egy internet szolgáltatás.

A Voip eszköz lehet a mobiltelefonod, amelyre telepítesz egy megfelelő VoIP alkalmazást, csatlakozol az internethez WiFi-n, vagy mobilnettel, elindítod a VOIP szoftvert és már telefonálhatsz is.
Használható hagyományos Voip asztali telefonnal vagy adapterrel, itt egy szélessávú interneten keresztül továbbítunk hangot és adatot egyszerre.

Nem szükséges, hogy közvetlen kábel kapcsolatunk legyen a túl oldallal, tökéletesen elegendő, ha mindkét telephely rendelkezik internetkapcsolattal.

Ezen a kapcsolaton keresztül a megfelelő konfigurálások után a két telephely közötti kommunikáció teljesen díjtalanná válik, a távoli városban ülő kollégát ugyanúgy egy melléken keresztül lehet elérni, mint a szomszéd szobában lévőt.

Hogyan telefonálhatok?

Regisztrálás és egyenleg feltöltése után az alábbi eszközökkel tud telefonálni:

01

IP telefonnal: ezt a speciális eszközt Ön az internetet szétosztó routerébe csatlakoztatja és a webes felületen be kell konfigurálni. Számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.

02

Adapterrel: ezt az eszközt Ön az routerébe csatlakoztatja, majd a Segítség részben található útmutató alapján, webes felületen bekonfigurálja azt. A hagyományos (analóg) telefonkészülékét ebbe az eszközbe csatlakoztatja, és számítógép nélkül tud hívást kezdeményezni, vagy pedig hívószámbérlés esetén hívást fogadni.

03

Számítógéppel, amelyik rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval. Telepíteni kell egy tetszőleges kliens programot. A Segítség részben megtalálhatja ezeknek a programoknak a telepítési útmutatójában a letöltési linket, illetve a beállításokban nyújt segítséget.

04

Okos mobiltelefonnal: ezeknek a telefonoknak el kell tudni érniük ingyenes internetet (Wi-Fi), vagy mobilinternettel kell rendelkeznie. Az ajánlott szoftvereket megtalálja a Segítség menüpontban.

Számhordozás

A szám­hor­do­zá­si el­já­rás meg­in­dí­tá­sá­hoz szük­sé­ges a Szám­hor­do­zá­si nyilatkozat pon­tos ki­töl­té­se és e-mail, vagy pos­ta út­ján tör­té­nő meg­kül­dé­se.

+36 80 220 001

(ingyenesen hívható)

Pos­ta­cím: 6500 Baja, Radnóti u. 2.
Cé­günk min­den bel­föl­di ve­ze­té­kes te­rü­let­ről tud hí­vó­szá­mo­kat hor­doz­ni.
A szám­hor­do­zá­sért fi­ze­ten­dő egy­sze­ri díj:brut­tó 4 000 Ft.
A szám­hor­do­zás át­fu­tá­si ide­je az e-mai­les egyez­te­tés után 3 mun­ka­nap­ba te­lik.

Díjak

Hálózaton belüli hívás

0 Ft

Belföldi vezetékes- és VOIP körzetek hívása

5 Ft

Belföldi mobil hívás

20 Ft

Kapcsolási díj

0 Ft

Tudakozó (197)

160 Ft

Tudakozó (198)

95 Ft

Tudakozó (199)

190 Ft

Segélyhívás (112), mentők (104), tűzoltók (105), rendőrség (107)

0 Ft

Előfizetési díj

0 Ft / hó

Nemzetközi hívás

engedélyezett

Nemzetközi hívásdíjak

Akciós áraink menüpontban

Számlafizetés határideje

a számla keltétől számítva 8 nap

Készülékhasználat

saját / bérelt készülék

Hűségidő

nem kötelező / 12 / 24 hó

Online felület

van

Elszámolás alapja

másodperc

VoIP telefonszolgáltatás a Macronettől.

László Heibl
László Heibl
2022-12-13
Megbízható, stabil szolgáltatás. Probléma esetén gyors megoldás.
Zsolt Fehér
Zsolt Fehér
2022-12-10
Hosszú évek óta a legmegbízhatóbb internetett kapom töllük!!!
Attila Molnár
Attila Molnár
2022-12-08
Stabil. Otthonról dolgozom, sosem volt próbléma a nettel, mióta Macronetre váltottam. A telepítő csapat is rendes volt.
Zoltán Bancsics
Zoltán Bancsics
2022-12-07
Maximálisan meg vagyok velük elégedve, az optikai kábelen nagyon szuper a sebesség, 5 telefon - egy laptop plusz egy PC - sem tudja lefogni. ...ha még normális (több ezer csatornás) IPtv-t is adnának... ...még külföldről is csak őket választanám!!!
Bachman Bakman
Bachman Bakman
2022-12-07
Nagyszerű!
Krisztina Mészáros
Krisztina Mészáros
2022-12-07
legjobbak!!!
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
2022-12-07
Megbízható, gyorsan reagálnak a hibákra, vagy egyéb új igényekre. Folyamatosan fejlesztenek. Az ár és a sebesség pedig a mikrohullámú technológia miatt olyan, amilyen. De aki Macronet-es, annak sokszor csak sokkal lassabb és drágább vezetékes alternatívája van, így az ilyen kritikákat nem nagyon értem. Mindenesetre HDR-es streaming-re, online HD TV-re, de még online stream-elt játékokra is alkalmas a hálózat, úgy hogy egy komplett okosház lóg rajta több tucat eszközzel.
Attila Antal
Attila Antal
2022-12-07
10 éve vagyok előfizetőjük. Szerintem a legjobbak!
László Bencses
László Bencses
2022-12-07
12 éve vagyok előfizető, hibátlan, megbízható szolgáltató! Csak ajánlani tudom!
István Szentgyörgyi
István Szentgyörgyi
2022-12-07
Profi csapat, csak jót tudok mondani! A szolgáltatást vállalkozói célokra használjuk és maximálisan elégedett vagyok. Gyors és precíz ügyfélkiszolgálás, a net gyors és stabil. Jó szívvel ajánlom. Hajrá Macronet-csapat!

Kérdésed van?
Megrendelnéd szolgáltatásunkat?

Ha szeretnéd kipróbálni szolgáltatásunkat, akkor egyszerűen kérj visszahívást az alábbi űrlapon keresztül. A rendelés után felvesszük Veled a kapcsolatot és megtaláljuk a legideálisabb csomagot, amire szükséged lehet.

Hívószám igénylés

Csak add meg az adataidat és ügyfélszolgálatunk
a lehető legrövidebb időn belül visszahív.

Tutad?

Lakossági internetszolgáltásainkra most 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Csomag neve

csomag megrendelése