Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Bérelt vonali internet

Garantált sávszélesség
Bizonytalan a sávszélességed? Mi garantáljuk, hogy minden időpontban a velünk szerződött sebességgel tudsz letölteni és feltölteni.

Gyors hibaelhárítás
Gondod akadt? Keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol pillanatok alatt megtaláljuk a megoldást és segítünk! Ha elég, akkor telefonon, ha nagyobb a baj, akkor személyesen.

Magas rendelkezésre állás
Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet szentelünk, de bérelt vonali internet esetében hatványozzuk a rendelkezésre állást, igyekszünk minél előbb orvosolni az esetleges problémákat, javítani a felhasználói élményt.

Egyedi felmérés, egyedi ajánlat
Minden ügyfél, minden igény és minden helyszín más, nincs két egyforma megoldása az internet bekötésének. Éppen ezért egyedi felméréssel állapítjuk meg az elvégzendő munkát, ehhez pedig egyedi ajánlatot adunk. 

Cégednek, vállalkozásodnak több telephelye van? Szeretnéd őket összekötni, hogy egy hálózatról működjön az internet? Bízd ránk, mi megtaláljuk az optimális megoldást.

Domain, Webtárhely

Egyszerűen és gyorsan! Nincs benne semmi ördöngösség. 

Üzleti partnerként vagy magánszemélyként is font os a megjelenés, ezért saját, névre szóló, egyedi e-mail-címmel levelezhetsz.

Minta: kpeter@sikeresceg.hu

Ha szükséged van egy weblapra, hogy szolgáltatásodat, termékedet megtalálják, vagy szeretnél Google-ben hirdetni, mi biztosítjuk számodra a tárhelyet. A domain lefoglalásában, beállításában is segítünk.

Minta: www.sikeresceg.hu

Gyors és egyszerű, már holnap használhatod!

Rendszerüzemeltetés

A megrendelő azért fizet, hogy ne találkozzunk, mert ez az jelenti, hogy minden tökéletesen működik. 

Külsős partnerként a távoli segítségnyújtás során vállalunk hálózatfelügyeletet, szerverfelügyeletet, tűzfalas hálózatvédelmet. Ezekhez nem kell, hogy fizikailag közel legyünk egymáshoz, a munka nagy részét távolról is el tudjuk végezni. 

Ha szeretnéd, a géppark karbantartása is a munkánk része lehet. Előfordulhat, hogy ez csak a helyszínen megvalósítható. Ha más miatt van ránk szükséged a munkavégzés helyén, rövid határidővel kiszállunk, és megoldjuk az adott problémát. 

Szerződj velünk, hogy legyen kit felhívnod, ha azonnali segítség kell!

Távoli adatmentés

Gondolj bele, mi történne cégeddel akkor, ha eltűnnének a fontos adatok, vagy éppen a levelezések!

Ma már nem kérdés, hogy legnagyobb érték egy cég, vállalkozás életében az adat. Nincs annál fontosabb, mint ezek biztonsága. 

Hogyan készülhetsz fel a legváratlanabb helyzetekre? Csak úgy, ha előre gondolkodsz, és távoli adatmentést kérsz. Cégünk külső szerverre menti valamennyi, általad fontosnak vélt adatot, információt, amihez természetesen senki sem férhet hozzá, így mi sem.

Ha valami baj történne, akkor pillanatok alatt előhívjuk neked az adatokat. A mentés lehet egyszeri, de rendszeres és automatikus is – a megfelelő megoldás a céged profiljától, az adatok fontosságától, mennyiségétől is függ. 

Üzleti szolgáltatások a Macronettől.

László Heibl
László Heibl
2022-12-13
Megbízható, stabil szolgáltatás. Probléma esetén gyors megoldás.
Zsolt Fehér
Zsolt Fehér
2022-12-10
Hosszú évek óta a legmegbízhatóbb internetett kapom töllük!!!
Attila Molnár
Attila Molnár
2022-12-08
Stabil. Otthonról dolgozom, sosem volt próbléma a nettel, mióta Macronetre váltottam. A telepítő csapat is rendes volt.
Zoltán Bancsics
Zoltán Bancsics
2022-12-07
Maximálisan meg vagyok velük elégedve, az optikai kábelen nagyon szuper a sebesség, 5 telefon - egy laptop plusz egy PC - sem tudja lefogni. ...ha még normális (több ezer csatornás) IPtv-t is adnának... ...még külföldről is csak őket választanám!!!
Bachman Bakman
Bachman Bakman
2022-12-07
Nagyszerű!
Krisztina Mészáros
Krisztina Mészáros
2022-12-07
legjobbak!!!
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
2022-12-07
Megbízható, gyorsan reagálnak a hibákra, vagy egyéb új igényekre. Folyamatosan fejlesztenek. Az ár és a sebesség pedig a mikrohullámú technológia miatt olyan, amilyen. De aki Macronet-es, annak sokszor csak sokkal lassabb és drágább vezetékes alternatívája van, így az ilyen kritikákat nem nagyon értem. Mindenesetre HDR-es streaming-re, online HD TV-re, de még online stream-elt játékokra is alkalmas a hálózat, úgy hogy egy komplett okosház lóg rajta több tucat eszközzel.
Attila Antal
Attila Antal
2022-12-07
10 éve vagyok előfizetőjük. Szerintem a legjobbak!
László Bencses
László Bencses
2022-12-07
12 éve vagyok előfizető, hibátlan, megbízható szolgáltató! Csak ajánlani tudom!
István Szentgyörgyi
István Szentgyörgyi
2022-12-07
Profi csapat, csak jót tudok mondani! A szolgáltatást vállalkozói célokra használjuk és maximálisan elégedett vagyok. Gyors és precíz ügyfélkiszolgálás, a net gyors és stabil. Jó szívvel ajánlom. Hajrá Macronet-csapat!

Kérj ingyenes konzultációt és felmérést, hogy elkészíthessük Neked a megfelelő ajánlatot.

Ha szeretnéd kipróbálni szolgáltatásunkat, akkor egyszerűen kérj visszahívást az alábbi űrlapon keresztül. A rendelés után felvesszük Veled a kapcsolatot és megtaláljuk a legideálisabb csomagot, amire szükséged lehet.

Kérj ingyenes konzultáció

Csak add meg az adataidat és ügyfélszolgálatunk
a lehető legrövidebb időn belül visszahív.

Tutad?

Lakossági internetszolgáltásainkra most 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Csomag neve

csomag megrendelése