Rólunk

Üdvözlünk!

Örülünk, hogy szeretnél bennünket jobban megismerni, engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

Cégünk több mint egy évtizede áll bajaiak és a Baja környékiek szolgálatában. Amikor azt mondjuk, szolgálat, komolyan is gondoljuk: olyan területeken biztosítunk ügyfeleink számára gyors és stabil internetet, ahol más szolgáltatók lefedettsége nem megfelelő, esetleg el sem érhető. 

Az ügyfél nálunk minden szempontból első: családias környezetben dolgozunk és így kommunikálunk veled is. Ha az ügyfélszolgálatot keresed, hús-vér embert találsz a vonal másik végén, aki mindent megtesz azért, hogy segítsen neked. A gyorsaság nálunk nemcsak az internetre jellemző, hanem az intézkedésre is. 

Legyen szó cégről, home office-ban dolgozó vállalkozóról, gamerről, bárkiről, akinek stabil szélessávra van szüksége, mindenkinek segítünk, mert ismerjük az optimális megoldást. Díjcsomagjaink kialakítása során azokra az érdeklődőkre is gondoltunk, akiknek a stabil böngészés mellett döntő szempont a magas feltöltési sebesség. 

Kérésed esetén egyedi árajánlatot készítünk, jelezd bátran, ha honlapunkon valamiért nem találtad meg a megfelelő csomagot.

Próbáld ki te is az általunk kínált szupergyors internetcsomagok egyikét kockázat és kapcsolt szolgáltatások nélkül! Ha szükséged van rá, válassz mellé tévécsomagjaink közül. Mindezt kedvező áron.

Várjuk jelentkezésedet elérhetőségeink egyikén, hamarosan találkozunk!

Munkatársaink

Teljes név

Leírás

Teljes név

Leírás

Teljes név

Leírás

Teljes név

Leírás

Teljes név

Leírás

Teljes név

Leírás

Csomag neve

csomag megrendelése