Hálózatépítés

Virtual server bérlés

Hálózatépítés

Hálózatépítés

Egyik fő profilunk az informatikai hálózatok tervezése,kiépítése vagy a már meglévő infrastruktúra fejlesztése

A kiépítésre kerülő számítógép hálózatot szakembereink előzetes felmérést követően az Ön igényeit figyelembe véve tervezik meg, legyen szó akár vezetékes hálózatról vagy a legmodernebb wifi-s megoldásokról.

Mindegy, hogy egy kis irodáról van szó pár végponttal,vagy nagy telephelyről serverekkel és rack szekrény telepítéssel, ugyanazzal a szakértelemmel állunk neki a munkának. 

A kész hálózatot sem hagyjuk magára, igény szerint akár az üzemeltetésben is tudunk segíteni.

Virtual server bérlés

Miért jó egy virtuális server? 

Nincs szükség arra, hogy saját server-számítógépet vegyünk és üzemeltessünk, mely valószínűleg nem is fog teljes kihasználtsággal működni. 

Egyszerűbb és költséghatékonyabb a server virtualizáció, mely jellemzőjükben azonosak fizikai társaikkal, de az üzembiztonságról nem Önnek kell gondoskodnia.

Bármire használható, amire saját fizikai serverét is használná: weboldalak futtatására, e-mail szerverként, céges software-ek elhelyezésére, biztonsági mentések készítésére.

Kamerarendszer kiépítés

Cégünk foglalkozik IP kamera rendszerek kiépítésével beltéri, kültéri kivitelben egyaránt. 

Ez magába foglalja szükséges hálózat kiépítését is, amelyen a kamerák üzemelnek, mely történhet a meglévő hálózati kábelezés bővítésével, új nyomvonal kiépítésével. A korszerű IP kamerarendszer biztosítja az Ön számára a tökéletes felbontást és a távoli elérést, hogy akár a világ másik feléről is ránézhessen a megfigyelt területre.

Server hosting

Server elhelyezés már Baján is, klimatizált helyiségben, redundáns generátorral védett áram betáplálással. Dedikált akár 1 Gbit/s -os internetbetáppal, fix ip címmel , de kérhető akár ip tartománnyal is. 

Legyen szó rack kivitelű szerverről vagy „stand alone” gépről, nálunk biztonságosan elhelyezheti, a folyamatos üzem biztonságról mi gondoskodunk. 

Kiegészító szolgáltatásainkkal még biztonságosabbá teheti a serverét, rendszergazdai szolgáltatásunkkal az üzemeltetéssel sem kell foglalkoznia, backup opció választás esetén a napi adatmentésről is gondoskodunk.

A nálunk elhelyezett szervereket ingyen újraindítjuk.

Üzleti szolgáltatások a Macronettől.

László Heibl
László Heibl
2022-12-13
Megbízható, stabil szolgáltatás. Probléma esetén gyors megoldás.
Zsolt Fehér
Zsolt Fehér
2022-12-10
Hosszú évek óta a legmegbízhatóbb internetett kapom töllük!!!
Attila Molnár
Attila Molnár
2022-12-08
Stabil. Otthonról dolgozom, sosem volt próbléma a nettel, mióta Macronetre váltottam. A telepítő csapat is rendes volt.
Zoltán Bancsics
Zoltán Bancsics
2022-12-07
Maximálisan meg vagyok velük elégedve, az optikai kábelen nagyon szuper a sebesség, 5 telefon - egy laptop plusz egy PC - sem tudja lefogni. ...ha még normális (több ezer csatornás) IPtv-t is adnának... ...még külföldről is csak őket választanám!!!
Bachman Bakman
Bachman Bakman
2022-12-07
Nagyszerű!
Krisztina Mészáros
Krisztina Mészáros
2022-12-07
legjobbak!!!
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
Яođnäƨ Ƨäkniłäρ
2022-12-07
Megbízható, gyorsan reagálnak a hibákra, vagy egyéb új igényekre. Folyamatosan fejlesztenek. Az ár és a sebesség pedig a mikrohullámú technológia miatt olyan, amilyen. De aki Macronet-es, annak sokszor csak sokkal lassabb és drágább vezetékes alternatívája van, így az ilyen kritikákat nem nagyon értem. Mindenesetre HDR-es streaming-re, online HD TV-re, de még online stream-elt játékokra is alkalmas a hálózat, úgy hogy egy komplett okosház lóg rajta több tucat eszközzel.
Attila Antal
Attila Antal
2022-12-07
10 éve vagyok előfizetőjük. Szerintem a legjobbak!
László Bencses
László Bencses
2022-12-07
12 éve vagyok előfizető, hibátlan, megbízható szolgáltató! Csak ajánlani tudom!
István Szentgyörgyi
István Szentgyörgyi
2022-12-07
Profi csapat, csak jót tudok mondani! A szolgáltatást vállalkozói célokra használjuk és maximálisan elégedett vagyok. Gyors és precíz ügyfélkiszolgálás, a net gyors és stabil. Jó szívvel ajánlom. Hajrá Macronet-csapat!

Kérj ingyenes konzultációt és felmérést, hogy elkészíthessük Neked a megfelelő ajánlatot.

Ha szeretnéd kipróbálni szolgáltatásunkat, akkor egyszerűen kérj visszahívást az alábbi űrlapon keresztül. A rendelés után felvesszük Veled a kapcsolatot és megtaláljuk a legideálisabb csomagot, amire szükséged lehet.

Kérj ingyenes konzultáció

Csak add meg az adataidat és ügyfélszolgálatunk
a lehető legrövidebb időn belül visszahív.

Tutad?

Lakossági internetszolgáltásainkra most 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Csomag neve

csomag megrendelése